Home Informatie Wijnsoorten Contact
Informatie

Bestellen:
Aficion Wijnen zijn dagelijks per email of telefonisch te bestellen. De wijnen kunnen worden opgehaald op ons adres: Vosberg 21 te Panningen. Op deze manier kunnen we de kosten tot het minimum beperken en de wijnen tegen de scherpst mogelijke prijzen aanbieden. U kunt wijnen per doos bestellen, maar ook assortidozen samenstellen uit diverse wijnen.

Proeven:
Regelmatig zullen we proeverijen organiseren om u kennis te laten maken met nieuwe wijnen of met seizoenswijnen. Dit zal op onze website bekend worden gemaakt en tevens door middel van een Nieuwsbrief worden aangekondigd.

Wijnkennis:
De mogelijkheid bestaat om u aan te sluiten bij de groepen die bij ons cursus volgen met het doel nader kennis te maken met het fenomeen wijn d.m.v. proeverijen. Dit is een leuke en gezellige manier om kennis te maken met wijn en vele facetten die ermee te maken hebben. Doorgaans bestaan deze groepen uit max. 10 personen. De cursus wordt vooral gegeven op gedurende maanden waarin de r voorkomt.
 
Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van aanbiedingen, nieuwe wijnen en proeverijen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


Adres gegevens
Adres
Aficion Wijnen
Vosberg 21
5981 Panningen

Google Maps
Email
Aficion Wijnen
aficion@planet.nl
Telefoon
06-23014938